lørdag den 2. november 2013

Gørdetselv Flamingo Reflektor på et kvarter

Jeg stod og manglede en reflektor til portrætfoto, og da jeg ikke lige følte for at købe en, valgte jeg at lave den selv.

En håndholdt reflektor er helt oplagt at bruge til udendørs. Men den kan sagtens bruges indendørs også, ved f.eks at reflektere indfaldende lys fra et vindue tilbage på modellen, eller ved flashfotografering. Reflektoren oplyser de mørke områder, og kan være et handy værktøj i mange tilfælde.

Jeg har valgt at lave min reflektor 60x120cm, da det passer med målene på den plade jeg fandt, men reflektoren kan sagtens laves større eller mindre hvis man ønsker det.

Tidsforbrug:
15min

Samlet pris:
50kr

Du skal bruge:
Flamingoplade 60x120-30mm: 30kr
Gaffatape: 20 krBegge dele er fundet i jemogfix.

Værktøj:
1 tusch
Saks


Start med at tegne en streg 1 cm fra kanten hele vejen rundt på pladen.Dernæst sæt et stykke gaffatape langs stregen og fold det derefter rundt om kanten. Gnid det godt fast.Da gaffatapen er 5cm bred, får vi en pæn 1 cm kant på begge sider:)


Forsæt med samme metode hele vejen rundt på pladen.Og Voila'.

Et stk. "Pro" reflektor:)


Man kan selvfølgelig bare købe en reflektor, de fås ekstremt billigt på Ebay, men hvis man ikke gider at vente, er flamingoreflektoren nem at lave, og har eftersigende den fordel at den blødgør lyset mere end traditionelle reflektorer.

Den er dog på den anden side, lidt svær at stoppe i fototasken;)

Lige et hurtigt eksempel. Hvid paraply oppefra og reflektoren i skødet.
God weekend derude.Ingen kommentarer:

Send en kommentar